{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Uden mad om natten?
  • #2   29. dec 2010 Málik er 8mdr idag & han vågner os to gange til tider & vil have en flaske smiley

  • #3   29. dec 2010 jeg fik af vide af sp hvis lucas vågnet kl 2 så skulle han bare havde vand så det har vi gjort og nu sover han til kl 4-7 ellers for de bare en dårlig vane med og skal havde mad om natten.

  • #4   29. dec 2010 Hvad gør man, når barnet vågner med to timers interval?

    Hvis barnet er nyfødt, er der ikke noget at gøre. Det nyfødte barn har ofte behov for at spise med to til tre timers interval. Normalt forlænges spædbarnets søvn lidt efter lidt, og efter fem-måneders alderen er der ingen grund til at bibeholde natmåltider, selvom mange spædbørn foretrækker natte-amning. Hvis man gerne vil vænne sit spædbarn til at sove igennem om natten efter fem-måneders alderen, så væn det til, at alt er kedeligt om natten:

    * Undlad at tænde lyset, hvis barnet vågner.

    * Undlad at lege og tale med det.

    * Hvis barnet er vådt og skal skiftes, så skift det med så lidt ståhej som muligt.

    * Hvis barnet er tørstigt, så tilbyd det vand.

    * Det er godt straks at vænne barnet til, at det ikke behøver mad i munden for at falde i søvn, og at man ikke spiser om natten.

    Det kan lyde lidt kontant, men det, man gør, er blot at vænne barnet til, at man sover om natten. Man kan og skal naturligvis ikke gøre det, hvis man ikke kan gå ind for det.


  • #5   29. dec 2010 carina c: skal man bare give dem alt det vand de vil have...? Freya er vild med vand og drikker meget. nu har vi prøvet her til aften hvor hun allerede plejer at gove lyd kl 23 og da gav jeg hende bare vand og der er da stadig rp derinde...
    så vil je give hende man næste gang hun vågner og så prøve vand igen. selvfølgelig skal hun have mad hvis hun er sulten, men nogen gange spiser hun ikke mere end små 6ml g det kan vel være fordi hun bare er tørstig...


  • #6   29. dec 2010 Mira fik flaske både kl 23 og 04 da hun var 5-6 måneder, men den kl 23 var bare ren vane. Nu får hun slet ingen mad om natten og har ik gjort det siden hun var 7 måneder.

  • #7   30. dec 2010 MIra 15/4-10 smiley *
    Nu jeg nys hvordan gjorde i??


  • #8   30. dec 2010 hvornår er det du putter hende =? og hvornår vågner hun og vil havde mad =?

  • #9   30. dec 2010 nåår kunne lige se at hun allerede vågner igen 00-01 tiden så prøv bare og give vand der og så næste gang hun vågner så mad

Kommentér på:
Uden mad om natten?

Annonce