{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
908 visninger | Oprettet:

At sove om aftenen {{forumTopicSubject}}

Tobias er nu 21 måneder og har været inde i en lang periode med at vi kunne ligge ham i hans egen seng, sige godnat osv og så gå . Han faldt selv i søvn kort tid efter. Han kommer normalt i seng kl 20 og han står op kl 6 om morgenen, er i vg til kl 16 og sover 2-3 timer i vg. Fra kl 12-14 nogle gange til kl 15.
Sagen er nu den at han er pludselig begyndt ikke at ville sove i sin seng. Hvis vi endelig får ham til det går han over i vores seng om natten uden vi vågner . Ved godt det nok "bare" er en periode. Men hvad har i gjort eller ville gøre hvis det var jeres barn? Vores søn er meget hysterisk hvad angår hans vilje, han kan skrige så det siger spar to og vil bare ikke som vi vil. Nogle der kan hjælpe?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  At sove om aftenen
  • #2   11. jul 2012 tobias har aldrig rigtig været god til sutteflaske. vi tog den allerede fra ham da han var 11 måneder hvor han så bare drak af kop.
    han spørger ikke om noget at drikke når han skal i seng. han bliver bare total hysterisk , tuder , tuder og tuder. går ud af sengen og venter på vi kommer og tager ham.
    problemet hos os i vores lejlighed er at vi har stue nedenunder og værelserne er ovenpå. Så han kan ikke gå ned til os. han kan godt komme op af trappen, men tør ikke gå ned. så han står bare ved trappen og hyler


  • #4   12. jul 2012 jeg prøvede lige med tobias igen i går aftes.... han skreg som om han var ved at dø altså... det endte med vi måtte tage ham ned i sofaen med os, men han faldt først i søvn kl 22. det er sku sent for en lille dreng der skal i vuggestue dagen efter. syntes fanme vi kæmper en brag kamp, men han giver ikke op

Kommentér på:
At sove om aftenen

Annonce