{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvem er vi?
  • #1   15. feb 2011 Jeg er 26år har to børn en dreng på 3 og en pige på snart 1 år. Begge børn har den samme far ( altså ham med misbrug).

    Jeg opdaget far misbrug for ca 1½ år sidden da jeg ventede vores datter. Det var en veninde gennem 7 år der fortalte mig det og det var faktisk et uheld hun gjorde.

    Hurtigt fik jeg fat i en del af hans gamle venner som nogle var ærlig og fortalte mig det hele.
    Derefter tog jeg fat i far som indrømmede lidt ag misbrug men gav mig skylde fordi han var jalou på en af vores fælles venner som jeg snákkede meget med pga han også havde problemer i forholdet.

    Derefter smed jeg ham ud og tog desværre ham tilbage igen efter en mdr da jeg efterhåden skulle til at føde og kunne ik overskue det hele.

    En mdr efter jeg havde født flyttet jeg med børnen hjem til mig mor da jeg nærmest i tvang fik ham til at indrømme han havde taget stoffer i al den tid vi havde været sammen altså 4 år ( ja hvordan kan man være så blind og dum).

    det er nu et års tid sidden nu snakker vi ik sammen. han har overvåget samværd hos sin mor med vores ældste søn, og vi er igang med faderskabsteste på vores datter da han ik mener hun er hans.

    Det har været en lang kamp og stadigvæk den dag i dag tilgiver jeg ham når han laver noget men også kun fordi han er far til vores børn.


  • #2   15. feb 2011 Jeg hedder Gitte og er 36 år gammel.

    Da jeg var 21 år mødte jeg den her skønne fyr som slog benene væk under mig, da vi havde kommet sammen i ca. 9 mdr var vi på weekend hos hans søster, jeg havde selvfølgelig glemt mine p-piller, men da jeg havde taget den fredag morgen og tog den igen søndag aften, kunne der jo ikke ske noget ved det (det var jo kun en dag)

    De næste par mdr. var meget stresset i mit liv, jeg flyttede, fik nyt arbejde og havde en masse at se til.
    Efter et stykke tid fik jeg det meget dårlig og lå på sofaen i 3 dage, da jeg blev rask, kunne jeg ikke passe mine bukser og tog en tur til lægen og ja... total chok jeg var gravid.
    Jeg snakkede med min kæreste om det og han var selvfølgelig med på at vi skulle have det her barn, men derefter forandrede ALT sig.
    Han begyndte at tage på arbejde fredag morgen og kom først hjem søndag aften, han blev voldlig både psykisk og fysisk.

    Men dum og gravid som jeg var blev jeg hos ham, troenden på at den gamle kæreste ville komme tilbage var der jo stadig og først efter jeg havde født og jeg fandt ud af at han havde en anden, fik jeg smidt ham ud.

    Han så vores datter et par gange, men da jeg en dag skulle hendte hende, sad der en 17 årrig pige sammen med vores datter og han var taget på druk.

    Det har været en lang og sej kamp at få noget som helst samvær op og køre og stadig den dag i dag 14 år efter, skal der kæmpes.



Kommentér på:
Hvem er vi?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce