{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.274 visninger | Oprettet:

Jeg har det mærkeligt.. {{forumTopicSubject}}

Ja, som overskriften fortæller, oplever jeg virkelig at have det underligt. Måske I har det på samme måde, eller ved hvad jeg mener?
Det murrer en masse i lænden, og i 14 dage har jeg haft de ondeste menssmerter. Da jeg sidder i sofaen nu her begynder det at jage helt vildt i underlivet. Det er ikke nogle jag der tager lang tid, men der kommer en stribe af dem, og det føles lidt som om, at jeg er ved at tabe hele underlivet.. Men pludselig er det ovre igen, og så kan jeg gå og være lidt øm ind til det pludselig kommer igen.. Er det noget i andre også oplever?
Jeg ville så gerne at det hele snart gik i gang, da jeg efterhånden er en smule besværet ved det hele..
Jeg håber I måske har nogle gode forklaringer..?? smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Jeg har det mærkeligt..
  • #1   2. dec 2011 Jeg har det ligesom dig. Godt nok har jeg længe døjet med menssmerter, men her den sidste uges tid er de blevet værre og værre. Hvor langt er du henne?

  • #2   2. dec 2011 Den hedder 38+4 i dag.. Så det kunne sagtens være jo.. Hvad med dig?
    Det er noget mærkeligt noget, og jeg synes egentlig at det er smadder frustrerende, at eftersom det er første gang, aner jeg ikke hvad det hele er.. Så der er ikke noget at sætte det op imod. Øv. smiley


  • #3   2. dec 2011 I morgen er jeg "kun" 36 fulde uger henne, så det er nok bare min krop der øver sig lidt. Men det kunne godt være, at der er ved at ske noget ved dig. Jeg er stadig usikker med smerterne selvom det er mit 2. barn:-)

  • #4   2. dec 2011 Ih, man kan åbenbart ikke blive klog på det. smiley
    Det er meget rart at høre, hvad I andre oplever.. Men hvor kunne det være art, hvis det betød, at tingene snart gik lidt ordentligt i gang. Også så man ikke er i tvivl i det mindste. smiley


  • #5   2. dec 2011 Camilla : jeg tænker at din krop er ved at gøre sig klar, jeg Har de sidste par dage også haft en underlig smerte i lænden og ned i benet + nogle ekstra hårde pluk veer, men ja synes også det er svært hvad alle de små og store tegn skal betyde når man ikke har prøvet det før - men håber virkelig at der snart sker noget..

    Mor til basse : Åhh, føler med dig, ved du har haft det hårdt/ondt længe smiley godt der snart er en ende på det


  • #6   2. dec 2011 Ja, det er sikkert "bare" det. Men hvor er det irriterende at folk siger at man ikke er i tvivl når det hele starter, når jeg ikke bestiller andet end at være i tvivl?? smiley


  • #7   2. dec 2011 Mai: ja jeg er også nået dertil hvor jeg snart ikke kan mere. Min krop er efterhånden så belastet, og føler næsten ikke jeg kan være til. Jeg skal til jordemor på næste fredag, hvor jeg vil fortælle hende om det:-(

  • #8   2. dec 2011 Camilla: ha ha, ja lige præcis - for tænker også De smerter jeg havde i går var små veer som gik i sig selv, men kunne godt tænke mig at Jeg snart ikke var i tvivl mere og der bare skete noget smiley men er nok også fordi tiden nærmer sig og man hele tiden tænker, hov hvad var det ? Og får jeg mon veer idag? Og alle spørger om der snart sker noget.:)

    Mor til basse: har sq ondt af dig, synes du har haft det sådan længe smiley du må virkelig "smørre tykt på" ved din jm og fortælle sig at du har Det rigtig skidt, ikke pakke noget ind - husk på det er din krop og din baby der skal ha det Godt. Du må lige skrive når du har været der, selvom der er rart lang tid til fredag nu når du har Det sådan her.


  • #9   2. dec 2011 Mai: ja jeg synes også der er frygtelig længe til:-( og tror jeg begynder at tude næsten inden jeg får fortalt hende om det, for puha kan ikke mere. Jeg skal nok lige opdatere. Indtil da må du - og i andre der er tæt på termin se at føde jeres skønne børn:-)

  • #10   2. dec 2011 Vil også være helt forståelig hvis du græder. Kan godt forstå dig.. må håbe tiden går lidt hurtig og det snart er fredag.. og tak håber også snart vores baby dreng kommer ud, skal os nok opdater hvis det sker smiley

  • #11   3. dec 2011 jeg har de sidste 2 aftener haft små veer og kraftige menssmerter.. bedst som smerterne tager til og jeg får det varmt, så stiller det af og går i sig selv igen.... i går fik jeg lige fornemmelsen af hvad en rigtig ve var.... og pludselig kommer det hele tilbage til mig fra da jeg fødte første gang.... nu kan jeg huske hvor ondt det gjorde, men shit jeg glæder mig til at skulle igennem fødslen med alt hvad det indebære. :0)

Kommentér på:
Jeg har det mærkeligt..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce