{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.771 visninger | Oprettet:

2 år pyha.... {{forumTopicSubject}}

ja nu er der nok flere der har rundet de 2 år og de sidste gør det snart, hvordan står det til hos jer???

melissa bliver 2 den 29/8

hun har bare udviklet sig helt enormt det sidste halve år, ikke nok med hun er kommet super godt med sprogligt, og motorisk, hendes storebror som er 4 år lærer virkeligt meget af hende, hun er en lille udadvendt, frembrusende pige, mens han er forsigtig og fornuftig, han har virkeligt lært af hende at det er okay at tage nogle chancer, men samtidigt lærer hun også hele tiden af ham, skønt at se den søskende kærlighed der er mellem dem, som de leger, snakker og bare har et helt specielt forhold, husker det fra min egen storebror og mig ;O) hun er en lille rod, som helt sikkert tror det er hende der skal bestemme, og jeg er ikke i tvivl om det bliver hårdt når hun engang bliver teenager, jeg sveder allerede ;o)...

nå men selvom hun hele tiden er igang, og der bare er drøn på, så fejler størrelsen ikke noget, hun er stadig ikke super høj, men nok det man kalder gennemsnitligt vil jeg tro lige målt til 84 cm og 13 kg forleden dag, og bruger nu størrelse 21 i sko ;o)

hvordan går det med jeres unger, er der sket meget med dem også??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  2 år pyha....
  • #2   14. aug 2013 ja hun voksede lige pludseligt en del, for 3 mdr siden var hun kun 79 cm høj og vejede omkring de 12 kg, synes det er vildt som hun er vokset ;o)

    vi bruger så str 80-86-92, dog kun undertøj i 92 endnu ;o)

    isabella er en fin lille pige i størrelsen ;o) dejligt, og hvor er det bare skønt når andre også forstår hvad de siger..

    hvor er det flot i er ved at træne uden ble ;o) jeg håber det kommer lidt af sig selv som med storebror marcus ;o)


  • #4   15. aug 2013 det er super sejt ;O) tror du ikke det med størrelsen kommer lidt af sig selv, lige pludseligt?? så længe hun spiser godt, og er godt tilpas gør det vel ikke så meget ;O)

  • #6   15. aug 2013 okay ja så er man selvfølgeligt nødt til at være opmærksom ;o/ har heldigvis aldrig været i den situation, mine unger æder som om de blev betalt for det ;o) hovedsagen er hun er glad, og at i så er opmærksom på vægten, bliver spændende at høre hvad lægen siger.

  • #7   18. aug 2013 her er min Zilas kommet godt med i det hele smiley han har haft problemer med han ben så han var lidt sent til at gå han gik først da han var omkring 16/17 mdr og har stadig lidt stive ben når han løber...

    og så gar vi døjet med en del mellemørebetændelse hvor han så fil lagt dræn så hjalp dog blev de sidste taget ud og han sprog er kommet meget godt og siger mange ord og enkle sætninger smiley

    han vejer 11,3 kg og måler 84 cm ( den 10/7-13 var han ved 2 års us selvom han først blev 2 den 10/8-13) han bruger str 21/22 i sko og bruger str 86/92 i tøj

    i får lige et billede af mine børn



    profilbillede
  • #9   19. aug 2013 M&Z dejlige unger du har, kan godt huske det der med møb hele tiden og så igen, vi havde problemet med marcus indtil han rundede 2 år, siden har vi ikke mærket til det ;o)

    Dina, fin størrelse, var lægen ikke godt tilfreds???

    vi var også til 2 års idag, og mine mål var heller ikke helt korrekte alligevel ;o) melissa er 85 cm høj og vejer 12,4, og lægen mente bestemt ikke hun på nogen måder er tyk, selvom vi synes hun er en lille prop ;o) tror bare det er fordi hun har en strutmave ;o) men det er også ligemeget, så længe vi godt kan se hun ikke er fed på nogen måder.


Kommentér på:
2 år pyha....

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce