{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.454 visninger | Oprettet:

glæden ved og skulle fortælle det {{forumTopicSubject}}

Ja nu har vi endelig været til Nf scanning som så rigtig Fint ud, så nu skal nyheden jo så fortælles til alle dem vi kender som familie, venner, kollegaer, chefer osv, Men for mit vedkommende er stemningen der bare slet ikke til og fortælle nogen om det.

Jeg ved ikke hvorfor glæden ikke er der til og fortælle det, for vi har ikke nogen grund til ikke og være glade og stolte af det. Manden har indtil videre måtte fortælle alle i familien om det, både hans og min, for jeg har intet haft lyst til og sige, og har slet ikke haft svært ved og holde det skjult selvom vi har vidst det siden nytårsaften.

Jeg ved alle i familien har gået og ventet på det skulle ske da vores søn blev 3år i december. Så det er jo absolute ikke for tidlig med en mere, så ikke noget der.
Jeg havde dog en arbejdsgiver sidst som ikke tog så godt imod det, kan det være den frygt som sidder i mig endnu og gør at jeg ikke har lyst til og sige noget til nogen?

Idag har det taget helt overhånd, og bare tanken om og skulle fortælle det til min nuværende chef og kollegaer får mig til og tude, af frygt for hvordan de vil reagere.
Egentlig syntes jeg det er noget pjat da jeg arbejder med børn i dagplejealder, og vi lever jo af der kommer børn til?

Jeg er i tvivl om det er det eneste som spiller ind, eller hvad sker der med mine hormoner?
Og skulle jeg mon vente lidt endnu med og fortælle det til jeg føler mig mere klar? Jeg har termin 1. September så synes jo snart de bør vide det så de kan finde min afløser.

Vi skal have personalemøde midt i marts, skal jeg sige det der, eller skal jeg tage det med chefen alene først?

Da jeg var til Nf scanning i fredags skulle jeg snakke med en læge derinde også da mit blodtryk er for højt, og jeg er kommet på nogle piller for det samt blodprøver for tjek af nyre og væske i kroppen. Lægen derinde var klar til og sygemelde mig fra dags dato, hvilket jeg dog ikke var helt enig i da jeg ikke ville kunne gå hjemme og intet måtte lave. Så ville jeg hellere hygge mig med børnene og passe lidt på mig selv.
Det er måske også en frygt jeg har, for jeg er ikke syg Men bare gravid i mine øjne:(

hvis i har nogle ideer til hvad der kan hjælpe mig til og få det sagt til chefen og andre med glæde i og skulle fortælle det, så vil jeg gerne høre hvordan i fik det fortalt til kollegaer og chefen. Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal få det sagt, og netop dem kan jeg ikke så godt bede manden om og sige det til.

undskyld det blev lidt langt, håber i kan tygge jer igennem.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  glæden ved og skulle fortælle det
  • #1   27. feb 2012 jeg havde lige besøg af den pædagog som er tilknyttet her Idag, og jeg tog mig selv i flere gange og have tanken om og skulle sige det, Men da det kom til stykket kunne jeg altså bare ikke.

    Jeg er så meget i tvivl om jeg skal ringe til lederen eller om jeg kan nøjes med pædagogen som er den vi oftest snakker med når der sådan er noget.

    Jeg ku bare mærke på mig selv at jeg ikke var klar Idag. Men tanken om bare og ringe og fortælle det frister da. Er det en mulig løsning eller er den ikk helt fair?


  • #2   27. feb 2012 Mulle mor: ja det er jo netop den samme reaktion jeg igen er nervøs for, og eftersom jeg er i uge 13 nu er jeg lidt nervøs for at det til sidst bliver sådan noget akhavet noget med og få det sagt fordi det bare SKAL siges lige pludselig.

    Jeg vil jo også gerne være dem en god medarbejder og give dem de bedste muligheder for og finde min afløser om nødvendigt, så jeg har sagt til mig selv at jeg snart skal have det gjort, jeg tror det vil være en lettelse og få det ud, så det ikke skal bryde mit hovede, men den første oplevelse dengang jeg havde sidder dybt dybt i mig endnu, og selvom vi i mit job lever af der kommer børn til, så er det lidt svært for mig og få det over mine læber uden tårerne næsten er der allerede, bare tanken om og skulle sidde overfor en chef og fortælle det igen og vente på den reaktion gør mig virkelig nervøs.

    det er som ikke fordi jeg sådan ellers har det dårligt med og være blevet gravid, det er rigtig dejligt, men jeg har bare fået en frygt for hvad andres reaktion er.

    sidst sad jeg og hørte på de to chefer diskuterede om hvad jeg havde ret til med barsel, hvad de skulle betale til mig osv, det var kr og øre det hele gik op i og det var med bandeord overfor hvad mine rettigheder var omkring barsel med løn, deres vikar for mig var ikke noget hit og det skulle jeg også høre så det gav mig dårlig samvittighed osv.
    den mandlige chef var virkelig strid, det kunne de i det mindste have holdt for dem selv, syntes jeg.

    Jeg er så også lidt i tvivl om hvem jeg skal fortælle det til, om det er dagplejepædagogen eller om det er den øverste leder jeg skal gå til, det skal jeg på en eller anden måde have fundet ud af før jeg siger noget, for jeg vil helst undgå og skulle igennem det mere end en gang.

    kollegaer skal jeg også have det sagt til, de er sikkert bare glad på mine vegne, tror jeg, det vedrøre jo ikke dem, men alligevel kan man godt få tanken om hvad de tænker om mig når jeg lige er fastansat fra nytår af, selvom jeg har været ansat i 1½ år som vikar inden? jeg var først blevet opsagt i oktober pga der ikke var børn nok længere, hvor vi så besluttede at vi ville have en lille bebs da det jo var svært og finde job her og nu, og heller ikke fair og finde nyt og så blive gravid med det samme. jeg stoppede på p-pillerne og der gik lige en cyklus inden min krop var klar, og der kom de så og sagde igen at jeg kunne blive fastansat, det sagde jeg altså ikke nej til selvom jeg vidste vi prøvede på baby.

    så jeg er så bange for de ikke mener jeg har været helt reel ved ikke og sige vi prøvede da vi skrev kontrakt under.


  • #3   8. mar 2012 så blev det langt om længe sagt til chefen. Puh ha jeg var nervøs, Men hun tog det super dejligt og med et stort smil på læben og mange lykønskninger. Jeg tog derned på kontoret på kommunen og fortalte det samt at jeg havde været nervøs pga min tidligere oplevelse, så derfor var jeg lidt påvirket af situationen. Det forsikrede hun mig at jeg aldrig skulle høre noget om fra dem de syntes det var så glædeligt for os, og hun ville gøre alt hvad hun kunne for jeg denne gang fik en positiv oplevelse som jeg forhåbentlig ville tage med mig og huske på frem for den dårlige fra første gang.

    Endelig kan jeg slappe af og nyde det hele nu. Og var der noget skulle jeg endelig bare ringe. Skøn chef:)


Kommentér på:
glæden ved og skulle fortælle det

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce